Foto Kuhna

 

Čas leti! Se bojite, da bodo spomini zbledeli?

Spomini so zelo krhka reč. Tega se zagotovo zavemo, ko otroci prvič sedejo v šolske klopi, matuirajo, diplomirajo ali nas osrečijo z vnuki. Ali bo vašim otrokom ostal kakšen spomin na njihovo otroštvo? Bodo oni lahko svojim otrokom kazali podobe svojega otroštva? Če bodo te le na vaših mobilnikih, potem zagotovo ne.

Vendar rešitev obstaja. Lepo in profesionalno narejena fotografija vašega otroka bo ostala v trajnem in prijetnem spominu.

mamice in otroci           kontaktKako do večje prepoznavnosti?

Ne izstopate iz povprečja? Vas stranke spregledajo? Ne pritegnete pozornosti?

Mogoče podcenjujete moč dobre fotografije! Vid je najrazvitejši človekov čut. Zato bo pozornost vaših strank najlažje pridobiti ravno preko tega čutila. In ravno zato je kakovostno in profesionalno narejena fotografija izrednega pomena za vaš posel.

produktna fotografija          kontakt


Zakaj bi se podcenjevali?

Veliko ljudi je prepričanih, da so nefotogenični. Ste med njimi? Mislite, da si ne zaslužite več? Mogoče malce več (samo)spoštovanja? Ali občudovanja?

V vsej svoji karieri sem prišel do spoznanja, da je fotogeničnost le mit. Vsi ljudje smo fotogenični. Obstajajo le dobre in slabe fotografije. Ne verjamete? Privoščite si en fotošuting in se prepričajte o nasprotnem.

portretna fotografija          kontakt


Ali bi pojedli fotografijo?

Okusa se ne da fotografirati. Na srečo ljudje jemo (tudi) z očmi. Vprašanje je ali so fotografije hrane, ki jo prodajate ali servirate take, da vašim strankam prebudijo lakoto, da se jim pocedijo sline. Če niso, potem potrebujete pomoč.

Mogoče ste le korak do uspeha. Zato pokličite. Zadnji korak lahko naredimo skupaj.

fotografija hrane          kontaktUsing Format